Ο Ολυμπιακός Βόλου με Κοζάνη στην Νεάπολη

Στις 15:00 για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής ο στόχος είναι να “σπάσει” το αήττητο της Κοζάνης και να φτάσει στην δεύτερη δική του νίκη

Έτοιμος για το πρώτο του φετινό ματς στην Νεάπολη είναι ο Ολυμπιακός Βόλου που σήμερα στις 3 μ.μ. θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο ομάδα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κοζάνη και με την συμπαράσταση του κόσμου θέλει τη 2η δική του νίκη. (Ο Ολυμπιακός στο άλλο φετινό ματς έδρας ήταν γηπεδούχος στο Στεφανοβίκειο πετυχαίνοντας και την πρώτη του νίκη).

Ο Ολυμπιακός στην 4η αγωνιστική, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης, θα έχει σίγουρα τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του, σε ένα ματς που δεν θα είναι εύκολο, αλλά στην Βολιώτικη ομάδα έχουν πίστη, για τις δικές τους δυνάμεις τους, ενώ ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Το σημερινό (4/12, 3μ.μ.) παιχνίδι στη Νεάπολη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Κοζάνη θα “σφυρίξει”  ο Χρήστος Νίτσας από την ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς, τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτρη Κουτούμπα από την ίδια Ένωση.

Η 4η αγωνιστική

Τα ματς και οι διαιτητές των αγώνων (4/12, 15:00) στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι:

Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός Φούφα

Ολυμπιακός Βόλου – Κοζάνη

ΑΕΠ Κοζάνης – Σβορώνος

ΠΟ Ελασσόνας – Δωτιέας Αγιάς

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Καστοριά

Πιερικός – ΑΟ Χανιώτης

Τηλεοπτικό το Ολυμπιακός Βόλου-Κοζάνη

Και το δεύτερο παιχνίδι έδρας της περιόδου 2022-2023 για το πρωτάθλημα της Εθνικής. για τον Ολυμπιακό θα είναι τηλεοπτικό…

Το ίδιο είχε γίνει και στο πρώτο ματς που ο Ολυμπιακός Βόλου, έπαιξε ως γηπεδούχος στο Στεφανοβίκειο και πέτυχε την μοναδική ως τώρα νίκη του (1-0 τον Σβορώνο Πιερίας)

Σήμερα και για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου το ματς στο δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης με την Κοζάνη, στις 15:00 στη Νεάπολη θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Θεσσαλικό κανάλι FORMediaTV .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.