Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει πρόκριση σήμερα στο Αλκαζάρ

Για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ημέρα κυπέλλου Ελλάδας σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος για την 4η φάση του θεσμού θα αγωνιστεί πάλι στη Λάρισα, αυτή τη φορά στο γήπεδο Αλκαζάρ, εναντίον του Απόλλωνα Πόντου, στις 4 το απόγευμα.
Ο Ολυμπιακός, μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Football League από την Βέροια θέλει να ανατρέψει το άσχημο σκηνικό και να κερδίσει την πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Θωμά Γράφα έκανε χθες την τελευταία της προπόνηση και στο παιχνίδι εναντίον του Απόλλωνα έχουν επιλεγεί 19 παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Δεινόπαππας. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιδόπουλο, Ζάχο, Βοσνακίδη, Κλεμέντε, Γραικό, Δεινόπαπα, Καρακώστα, Κουτσιανικούλη, Λάσκαρη, Μπαρούτα, Μπουτζίκο, Ντούνη, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Ρόκα, Σκοπελίτη, Τσιάρα, Τσίτα, Φαζό.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την Θύρα 3 και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14.00.
Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10€
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, Silver, Fans και Ladies παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.
Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα.
Απαραίτητη για όλους τους φιλάθλους για την παραλαβή του εισιτηρίου και την είσοδο τους στο γήπεδο η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τέλος παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να μετακινηθούν μεμονωμένα στο πλαίσιο της ασφαλούς μετακίνησης τους από και προς το Στάδιο Αλκαζάρ.

Συνεργασία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Βόλου με ασφαλιστική εταιρεία
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και τη συνεργασία με την K-Insurance για την παροχή ασφάλισης από ατύχημα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές όλων των ηλικιακών ομάδων. Αναλυτικά:
«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου εξελίσσεται, πρωτοπορεί και προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, θέτοντας με τον τρόπο αυτό ψηλά τον πήχη στον τοπικό αθλητισμό, με σεβασμό προς τα παιδιά και τα αθλητικά ιδεώδη.
Σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4/10/2019, η Επιτροπή Διαχείρισης της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη συνεργασία με την K-Insurance ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά πρακτορεία της Μαγνησίας, καθώς στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται, κρίθηκε απόλυτα αναγκαία η παροχή ασφάλισης από ατύχημα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές όλων των ηλικιακών ομάδων.
Όπως ενημέρωσε η υπεύθυνη του ασφαλιστικού πρακτορείου κα Αναστασία Παπαγεωργίου σε συνεργασία με την Allianz, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι μικροί αθλητές και οι προπονητές τους εξασφαλίζουν ότι θα έχουν την καλύτερη δυνατή περίθαλψη και θεραπεία σε περίπτωση οποιουδήποτε τραυματισμού ή ατυχήματος τόσο στην περιοχή της προπόνησης και των αγώνων εντός Μαγνησίας όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σαφές ότι πρώτη και κυριότερη μέριμνα και στόχος της Επιτροπής Διαχείρισης της Ακαδημίας είναι η συνεχής αναβάθμιση των παροχών προς τους νεαρούς αθλητές σε ό,τι αφορά την αθλητική τους εκπαίδευση σε συνδυασμό με την υγεία και την ασφάλειά τους».