Ο Παγώνης “λύτρωσε” την Ακρόπολη που κέρδισε 1-0 τον Αίαντα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με επιτυχία υπερασπίστηκε την έδρα της η Ακρόπολη, που επιβλήθηκε 1-0 του Αίαντα Σούρπης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το β’ μέρος με 10 ποδοσφαιριστές. “Χρυσή” αλλαγή για την ομάδα του Σέσκλου ο Παγώνης, αφού αυτός πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, όταν αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη ο Χριστόπουλος για διαμαρτυρία, καθώς ο διαιτητής Ευσταθιάδης είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Πάντως, η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη για την Ακρόπολη, αφού ο Χαλάτσης απέκρουσε την εκτέλεση του Σταυραντώνη.

Αν και με παίκτη λιγότερο ο Αίας είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη με τους Γ. Αραπίτσα (70’) και Τσόγκα (75’). Τελικά, το γκολ το βρήκε η Ακρόπολη στο 80’ όταν σε εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο του Χαλάτση η μπάλα έφτασε στον Παγώνη, που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Χατζηνικολάου, Τσούτσας (85’ Βαρελόπουλος), Δαμάσκος, Μπέκος, Κουτσούκης, Μαυρίδης, Τσούτσας (65’ Παγώνης), Πατσής (85’ Μπουντούρης), Αξιώτης (65’ Κολυμήτρας), Σταυραντώνης (90’ Τσιαμήτας), Περιστέρης.
ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Ιζάι (58’ Δ. Κωστούλας), Βούζης, Παπανικολόπουλος, Γ. Ξηροκώστας, Χριστέλος, Χριστόπουλος, Ορ. Κόντρα (90’ Καραγιώργος), Γ. Αραπίτσας, Δημακόπουλος, Ζαφείρης (46’ Τσόγκας).

Γ.Π. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.