Ο ΠΑΟΚ Β’ 3-3 με τον Μακεδονικό

Τρελή ματσάρα, αλλά χωρίς νικητή! Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι, ΠΑΟΚ Β’ και Μακεδονικός για την 15η αγωνιστική της ΣΛ 2 έμειναν στο 3-3 με τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, έχοντας έκτη διαδοχική απώλεια στο πρωτάθλημα, με τους «ασπρόμαυρους» από τη μεριά τους να μένουν στη 2η θέση με 26 βαθμούς.

Τρομερός ο ρυθμός στο παιχνίδι, το οποίο ήταν καθ’ όλη τη διάρκειά του απολαυστικό. Ο Δαρέλας στο 6ο λεπτό με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ Β’, αλλά ο Τσουκάνης στο 36’ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, με το σκορ να παραμένει ως είχε μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Χατζηστραβός στο 53’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μακεδονικό να έχει δοκάρι στο 61’ με τον Λισγάρα και τελικά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκέντσογλου με κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε σε 2-2. Και λίγο αργότερα, στο 81ο λεπτό ο Τσουκάνης με τη… δεύτερη από το σημείο του πέναλτι αφού ο διαιτητής έδειξε επανάληψη θεωρώντας πως ο Μπαλωμένος δεν πατούσε τη γραμμή, έκανε την ανατροπή και το 3-2.

Παρόλα αυτά, o Χατζηστραβός στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και… ξέρανε τον Μακεδονικό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.