Ο πόλεμος που δέχεται η Νίκη έφερε κατακόρυφη αύξηση των διαρκείας

Όλη η Ελλάδα γέλασε με όσα κωμικά έγιναν στην κλήρωση της Φούτμπολ Λιγκ, χωρίς κανείς από τη διοργανώτρια αρχή να τοποθετηθεί δημόσια για το … θέατρο σκιών που παίχτηκε.

Στη Νίκη πάντως δεν είχαν όρεξη για … γέλια, αφού η αδιαφανής, όπως εξελίχθηκε διαδικασία κλήρωσης, που είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτησή στον Νότιο όμιλο και η οποία στηλιτεύτηκε σε ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ την Πέμπτη, έφερε εκνευρισμό στη διοίκηση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα υπάρχει παρέκκλιση από τον δρόμο που έχει χαράξει η ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει, παρά το όσα γίνονται εις βάρος της, περίπτωση απόσυρσης της προσφυγής, που θα εκδικαστεί στις 29/10 μετά την αναβολή της υπόθεσης με υπαιτιότητα όλων των άλλων εκτός της Νίκης. Η βολιώτικη ΠΑΕ θα πάει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ  απολύτως προετοιμασμένη και αισιόδοξη για το καλύτερο αποτέλεσμα ότι θα κερδίσει την υπόθεση και πως θα γίνει δεκτό το αίτημά της για διεξαγωγή της φετινής Football League με 14 ομάδες, καθώς παραμένουν σε ισχύ οι προκηρύξεις, βάσει και της κερδισμένης προσφυγής της ΠΑΕ Χανιά.

Να σημειωθεί ότι ο πόλεμος που δέχεται η Νίκη έφερε τα τελευταία 24ωρα κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις των διαρκείας, παρόλο που κανείς δεν ξέρει αν θα επιτραπεί κάποια στιγμή κόσμος στις εξέδρες. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από δίπλα στη διοίκηση για τις ενέργειές της. Πάντως, να τονιστεί ότι όσοι αγοράζουν τώρα διαρκείας, θα έχουν προτεραιότητα εισόδου, όποτε κι αν μπει κόσμος στα γήπεδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.