Ο Προμηθέας σέβεται τις ακαδημίες του και ξεκινά… τηλεπροπονήσεις!

Oι περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι, τουλάχιστον όσοι κινούνται πραγματικά σε επαγγελματικά πρότυπα, έχουν φροντίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης τους και με συνεχή και σχεδόν σε καθημερινή βάση επικοινωνιακές προβολές και μηνύματα τονίζουν τη σημασία του να περιορίσουμε όλοι τις μετακινήσεις μας και να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Ωστόσο ο Προμηθές Πατρών πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και δείχνει ότι σκέφτεται έξω από το καθορισμένο πλαίσιο, καθώς η πατρινή ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκινάει… τηλεπροπονήσεις για τις Ακαδημίες!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Ακαδημία του Προμηθέα Πάτρας, καινοτομεί -για μία ακόμα φορά- και ξεκινάει την πραγματοποίηση τηλεπροπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους. Οι τηλεπροπονήσεις θα πραγματοποιούνται (με live streaming) 2 φορές την εβδομάδα για καθένα από τα τμήματα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όσοι συμμετέχουν σε κάθε τμήμα (ο αριθμός δεν θα υπερβαίνει τα 10 άτομα σε κάθε προπόνηση) θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή, τον γυμναστή και τους συμπαίκτες τους, αλλά και να συζητούν μεταξύ τους.

Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην ατομική τεχνική (που θα δείχνουν οι προπονητές κάθε τμήματος) και την αθλητική ανάπτυξη (με ασκήσεις από τους γυμναστές της Ακαδημίας ), ενώ θα υπάρχει, βέβαια, και συζήτηση των μελών κάθε ομάδας στο τέλος της προπόνησης, καθώς η επικοινωνία, η επαφή και η ψυχολογική στήριξη των αθλητών παραμένει η προτεραιότητά μας. Σε κάθε τηλεπροπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 30 λεπτά, οι αθλητές της Ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, θα εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας».

Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει ότι η ΚΑΕ Προμηθέας σέβεται όλα τα μέλη της ομάδας και όχι μόνο τους επαγγελματίες αθλητές του ανδρικού τμήματος. Σε αντίθεση με κάποιους συλλόγους που το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν η απώλεια των συνδρομών των ακαδημιών λόγω κορωνοϊού, και αφήνοντας τους μικρούς αθλητές το πολύ με ένα ατομικό πρόγραμμα και αν…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.