Ο πρώτος γύρος στο ρινγκ του Διαιτητικού υπέρ της Νίκης Βόλου;

Μετά την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής

Εντύπωση προκάλεσε η αναβολή της εκδίκασης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της ΕΠΟ, μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου, ωστόσο ήδη γίνεται λόγος για μία πρώτη νίκη των «κυανόλευκων» που μπορεί να φέρει κέρδη στην πορεία…

Tη Νίκη επρόκειτο να εκπροσωπήσουν οι κ.κ. Χριστόπουλος-Αγγελάρας, ενώ μέσω του κου Χάρη Γρηγορίου πρόσθετη παρέμβαση ήθελαν να κάνουν οι Σαντορίνη και Καλαμάτα, και ουσιαστικά προέκυψε κοινή στάση με την ΕΠΟ για αναβολή της εκδίκασης! Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για τις 29 Οκτωβρίου, και μέχρι τότε θα επικρατεί αναμονή, αφού από την πλευρά της Νίκης τονίζεται ότι η προσφυγή δεν αποσύρεται!

Αν μέχρι τότε πάντως αλλάξουν τα δεδομένα θα φανεί στην πορεία. Πάντως από πλευράς Νίκης, αυτό που αφήνεται ουσιαστικά να εννοηθεί είναι ότι η αναβολή αποτελεί μία πρώτη νίκη, και με αφετηρία αυτή μπορεί να προκύψει μία συμβιβαστική λύση, που δεν θα αλλάξει τα δεδομένα για τη Football League και τη Γ’ Εθνική, αλλά και που θα είναι συμφέρουσα για τους «κυανόλευκους». Οπότε με μέγιστο ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες εξελίξεις.

Αν όμως δεν υπάρξει κάτι άλλο στο προσκήνιο και δεν αλλάξουν τα δεδομένα, με μία πιθανή αλλαγή στάσης της Νίκης αλλά και της ΕΠΟ, εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι το πρωτάθλημα δύσκολα θα αρχίσει στις 7 Νοεμβρίου, όπως αρχικά εκτιμούσαν τα μέλη της διοργανώτριας Αρχής… Eξάλλου, πέρα από την προσφυγή της Νίκης, υπάρχουν και άλλα ανοιχτά θέματα, όπως είναι ο διαχωρισμός των ομίλων αλλά και τα τηλεοπτικά για τη συγκεκριμένη κατηγορία.  Βέβαια υπάρχει πάντα και το σενάριο να εκδικαστεί κανονικά η προσφυγή και να κερδίσει η Νίκη, με τις εξελίξεις να είναι… κοσμογονικές αν συμβεί αυτό, αφού η Γ’ Εθνική είναι ήδη σε εξέλιξη!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.