Ο προβληματισμός του Στάικου Βεργέτη από την καθυστέρηση στην αναδιάρθρωση

Το θέμα της αναδιάρθρωσης και προφανώς και της έκδοσης προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος πηγαίνει πίσω τον σχεδιασμό για όλες τις ομάδες, όπως φυσικά και για τη Νίκη Βόλου.

Αυτό άλλωστε παραδέχθηκε και ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, στην συνέντευξη  που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM 89,5 και στους Βασίλη Ζηνέλη και Άκη Μπούκλα.

Από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει βγει και προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα ακόμη πηγαίνει πίσω ο σχεδιασμός και σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, αφού κανείς δεν ξέρεις πόσους ξένους θα μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα. Για παράδειγμα από πλευράς Νίκης γίνεται λόγο για τρεις που παραμένουν και τρεις που έρχονται από Αργεντινή, αλλά θα είναι σε θέση να έχει έξι συνολικά αλλοδαπούς ο Στάικος Βεργέτης στη διάθεσή του, ή λιγότερους; «Όσο δεν βγαίνουν οι αποφάσεις δεν μπορούν να τελεσφορήσουν και οι επαφές με κάποιους παίκτες. Πρέπει να ξέρουμε κατηγορία και είναι και ένας λόγος που δεν γίνονται ανακοινώσεις» σημείωσε.

Βέβαια, η καθυστέρηση στην αναδιάρθρωση προκαλεί και καθυστερήσεις στην προετοιμασία, όπως επεσήμανε και ο κ. Βεργέτης, και σίγουρα κανείς σύλλογος δεν μπορεί να κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμασία χωρίς να γίνονται αγώνες, και ο προγραμματισμός θα πρέπει να γίνεται αναλόγως για να είναι και στην κατάσταση οι παίκτες που χρειάζεται για την έναρξη της δράσης. Πάντως ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε και στους νεαρούς παίκτες που επενδύει η ομάδα για το μέλλον, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δύο τουλάχιστον νεαροί οι Κουκουτής και Φλώρος θα κάνουν προπονήσεις με την ομάδα, προερχόμενοι από το Αθλητικό Κολέγιο, όπως είχαν κάνει και άλλοι νεαροί όπως οι Κουτσούκης, Φουρκιώτης και Γερολυμάτος.

Άλλωστε δήλωσε ότι δεν είναι υπέρ των πολλών μεταγραφών και θέλει να φτάσει σε ένα σημείο η ομάδα κάθε χρονιά να κάνει το πολύ 4-5 μεταγραφές, συμπληρώνοντας ότι ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ θα είναι ίδιο σε σχέση με την τελευταία αγωνιστική χρονιά. Από την άλλη, δήλωσε άγνοια για την περίπτωση Ιντζίδη, με τον στόπερ να παρουσιάζεται σε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου ως «κλεισμένος» κιόλας από τη Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.