Ο ρέκορντμαν Γκοντόπουλος στην Ανόρθωση Βόλου

Για τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική

Το ρεκόρ των συμμετοχών του Αντώνη Γκοντόπουλου στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ αναμένεται να διευρυνθεί, έστω και αν ο έμπειρος γκαρντ με εξαιρετικές περγαμηνές στο σκοράρισμα δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό Βόλου για να συνεχίσει την προσπάθεια στους «ερυθρόλευκους» και στη Β’ Εθνική, με την Ανόρθωση Βόλου να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της μπασκετικής πορείας του.

Σε 24 αγώνες, ο Αντώνης Γκοντόπουλος σημείωσε 386 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό Βόλου στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, στη Β’ Εθνική, φτάνοντας μάλιστα τους 4.346 στην κατηγορία, όντας ο τρίτος σκόρερ σ’ αυτήν όλων των εποχών σε 294 αναμετρήσεις. Μοιάζει σχεδόν σίγουρο ότι ο 40χρονος Βολιώτης γκαρντ μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό Βόλου σε Πιερικό Αρχέλαο, Ερμή Λαγκαδά,  ΓΣ Κορωπίου, Δόξα Λευκάδας, Κόροιβο Αμαλιάδας, Νίκη Βόλου, Ηράκλειο, ΜΕΝΤ, ΓΑΣ Κομοτηνής, ΓΕ Σχηματαρίου και ΣΚ Καλαμάτας.

Ο ρόλος του προφανώς δεν θα είναι διαφορετικός στην ομάδα που για πρώτη φορά θ’ αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία, καλούμενος να προσφέρει στο σκοράρισμα. Από την άλλη, η Ανόρθωση θυμίζει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό Βόλου της τελευταίας περιόδου, αφού ο Γκοντόπουλος θα βρει στο ίδιο σύνολο τους Παρασκευά, Σιμάκη και Αγκρή, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στους «ερυθρόλευκους».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.