Ο Ρήγας Φεραίος αποχαιρετά τον Βασίλη Κουντούρη

Ο Βασίλης Κουντούρης έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου και ευτύχησε να δει τόσο τον γιο του όσο και τον εγγονό του να αγωνίζονται για την ίδια ομάδα προτού φύγει από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών…

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου και στον αθλητικό κόσμο της Μαγνησίας, με άπαντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Παλαιός λοιπόν παίκτης του Ρήγα Φεραίου, ο Βασίλης Κουντούρης έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του Ιωάννα, τα παιδιά του Παναγιώτη και Λευκή Κουντούρη και Ιωάννη Παπαμιχαήλ, τα εγγόνια και τα ανίψια του,  αλλά και μία σπουδαία παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο του Βελεστίνου.

Μάλιστα, συλλυπητήρια ανακοίνωσε εξέδωσε ο Ρήγας Φεραίος. Όπως αναφέρει: «Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν ακόμη σπουδαίο ποδοσφαιριστή, άνθρωπο του ποδοσφαίρου και αγαπημένο συμπατριώτη μας τον Βασίλη Κουντούρη.

Σημαία της ομάδας μας, ήταν μέλος της σπουδαίας γενιάς των ποδοσφαιριστών που έγραψαν τη λαμπρή ιστορία του Ρήγα με την άνοδο και τη συμμετοχή του συλλόγου στη Β’ Εθνική κατηγορία, ο κύριος Βασίλης δεν σταμάτησε ποτέ να πηγαίνει στο γήπεδο και να είναι ο πιο φανατικός φίλαθλος.

Η μόνη μέρα που έλειψε ήταν η χθεσινή (σ.σ. Κυριακή 07/05), στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας για φέτος, όπου δυστυχώς έφτασε στις κερκίδες η άσχημη είδηση, την ώρα που ο εγγονός του Θοδωρής αγωνιζόταν στο γήπεδο.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όλους τους ανθρώπους του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που θρηνούν την απώλειά του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.