Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης παραχώρησε τον σύνδεσμο ως κατάλυμα για γιατρούς και νοσηλευτές

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει φέρει τους γιατρούς και νοσηλευτές στην πρώτη γραμμή, με ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού να στέκεται δίπλα τους.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη αποφάσισαν να παραχωρήσουν το κατάλυμα του συνδέσμου σε όποιον γιατρό ή νοσηλευτή του νησιού το επιθυμεί για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση των μελών του ΣΦ ΠΑΟΚ Μυτιλήνης αναφέρει:

«Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης, αναλογιζόμενος το παγκόσμιο πρόβλημα της πανδημίας του κορονοϊού και σεβόμενος όλους αυτούς τους ήρωες της πρώτης γραμμής των νοσοκομείων, νοσηλευτές και γιατρούς αγωνιστές που με αυτοθυσία κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ενώ κάποιοι κάνουν βόλτες στα χωριά τους, αντί να βαράει παλαμάκια, παραχωρεί τον σύνδεσμο, για όποιον γιατρό ή νοσηλευτή που βρίσκεται στο νησί επιθυμεί ένα κατάλυμα να μείνει, με τον φόβο να επιστρέψει στην οικογένεια του και τυχόν μεταφέρει κάτι. Ο σύνδεσμος θα παρέχει ότι μας υποδείξει ο ειδικός για την απολύμανση του χώρου. Για όσο καιρό αυτό κριθεί απαραίτητο. Αν πάλι, αυτό που σκεφτήκαμε ως λύση, δεν ευσταθεί, ευχαρίστως να δεχτούμε την οποία παρατήρηση από ειδικούς επί του θέματος.

Φυσικά, οι ήρωες της όλης αυτής περιπέτειας, δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, αλλά και οι υπάλληλοι στα σούπερ μάρκετ, οι μεταφορείς όλων των ειδών, και όσοι, αυτή την ύστατη ώρα, εργάζονται για να μας εξυπηρετήσουν, παίζοντας κορώνα (κυριολεκτικά)-γράμματα, την υγεία τους.

Παρόλ’ αυτά, θεωρούμε ότι πρέπει να παραχωρήσουμε τον χώρο, σε αυτούς που πραγματικά μάχονται ένα αόρατο αντίπαλο.

Σας ευχαριστούμε όλους, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

Σε όλη αυτή τη δοκιμασία πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και θα βγούμε πιο δυνατοί. Γιατί το εμβόλιο των λαών ήταν, είναι και θα είναι για πάντα η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Υ.Σ. 1. Νοσηλευτές-Γιατροί, όλοι όσοι εργάζεστε αυτή τη στιγμή, σε όλους τους κλάδους, έχετε τον αμέριστο σεβασμό μας. Κρατάτε γερά!

Υ.Σ. 2. Για τις Κυριακές το θεωρούμε αυτονόητο ότι δε θα ψωνίσετε, για να καταλάβουν τα αφεντικά ότι οι Κυριακές είναι για άραγμα στο σπίτι και όχι για ψώνια. Αφήστε λίγο τους ανθρώπους να ηρεμήσουν, να γεμίσουν μπαταρίες.

Υ.Σ. 4. SOS ανάγκη για αίμα, κάντε ένα καλό και βοηθήστε τον συνάνθρωπο σας, χωρίς να κοιτάτε χρώμα, εθνικότητα, καταγωγή.

Όσοι πάμε, τόσοι να γυρίσουμε!».