Ο Σ. Μαυρονάσιος νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος μαζί με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Μητρόπουλο, τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μετά την παραίτηση του Ευθύμη Πολιτόπουλου, που κατείχε τις ίδιες θέσεις. Ο κ. Μαυρονάσιος έχει υπάρξει πρόεδρος στον Βύζαντα Μεγάρων και αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον Α.Ο. Χανιά.

Η επίσημη ανάρτηση από το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕ.ΜΗ.) για τις αλλαγές στη σύνθεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, έχει ως εξής:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταχώρισης στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο ΝΕΑ Π.Α.Ε. Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ανακοινώνει ότι :

Την 21/01/2020 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2059169 το από 07/01/2020 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, το διακριτικό τίτλο ΝΕΑ Π.Α.Ε. Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και αριθμό ΓΕΜΗ 151523960000 σύμφωνα με το οποίο:

Α) Παραιτήθηκε την ιδιότητα του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Διοικητικού Συμβουλίου για άλλο λόγο προβλεπόμενο από το νόμο ο κάτωθι:

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επάγγελμα: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, κάτοικος ΑΘΗΝΑΣ

  1. B) Εκλέχθηκε ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κάτωθι:

ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ που κατοικεί στις ΑΧΑΡΝΕΣ,

Γ) Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ που κατοικεί στις ΑΧΑΡΝΕΣ, ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.

Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που κατοικεί στο ΒΟΛΟ, ως Αντιπρόεδρος

Ο ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ που κατοικεί στο Βόλο, ως Μέλος Διοικ. Συμβουλίου

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου είναι μέχρι της θητείας του.

Δ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ:

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρία σε όλες τις σχέσεις και τις συναλλαγές με όλους τους φορείς, ενδεικτικά αναφέρουμε με ποδοσφαιρικές αρχές, με κρατικές αρχές, με ιδιώτες, με τράπεζες, με δημόσιους οργανισμούς κλπ. με μόνη την υπογραφή του τιθέμενης κάτω από τη σφραγίδα της εταιρίας.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του ανωτέρω αναπληρώνει ο Αντιπρόεδρος κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ο οποίος δεσμεύει και εκπροσωπεί την εταιρία».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.