Ο σχεδιασμός για τα μέτρα ενόψει του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη επιτελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εκπονηθούν στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», την ημέρα του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι θα έχουν την επιτελική ευθύνη για την εφαρμογή των αποφάσεων που θα ληφθούν. Παρόντες ήταν και οι υπεύθυνοι της UEFA.

Μεταξύ άλλων μέτρων, στον σχεδιασμό προβλέπεται πως γύρω από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» θα δημιουργηθούν διπλές και τριπλές ζώνες ελέγχου, ενώ drone και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας θα δίνει εικόνα στο Αρχηγείο.

Εκτός από τμήματα ασφαλείας, στα μέτρα συμμετέχουν και η Κρατική Ασφάλεια, η Αντιτρομοκρατική, η ΕΥΠ και η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας. Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (ανάμεσα σε εκείνους και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν) αναμένεται να καταφθάσουν στη χώρα μας και το μήνυμα που έχει δοθεί είναι: «Να μην πέσει ούτε πέτρα».

πηγή: Lawandorder.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.