Ο ΣΔΥ Κένταυρος στηρίζει το διαδικτυακό «Race for the Cure»

Το Race for the Cure χαρακτηρίζεται ως  το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα από τους εκπροσώπους του ΣΔΥ Κένταυρος Βόλου, και πραγματοποιείται με τη μορφή αγώνα δρόμου την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, εδώ και 11 χρόνια.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, η πραγματοποίηση του αγώνα με τον μαζικό, γιορτινό χαρακτήρα δεν είναι εφικτή. Γι’ αυτό γίνεται digital, συμμετέχοντας σε έναν κοινό Πανευρωπαϊκό αγώνα, μέσα από τον οποίο  οργανισμοί για τον καρκίνο του μαστού και νοσοκομεία καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πόρους, αλλά και να συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού.

Μέσα από τη διοργάνωση υλοποιούνται στην Ελλάδα προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Έτσι, ο βολιώτικος σύλλογος δημιούργησε τη δική του ομάδα υποστήριξης με το όνομα «RUNNER’S CLUB KENTAVROS-VOLOS» στηρίζοντας για την Ελλάδα το Σύλλογο Άλμα Ζωής

«Την Παρασκευή 25/9 στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς τρέχουμε όλοι μαζί και σας καλούμε να  γίνετε μέρος του μεγαλύτερου αθλητικού event  για τον καρκίνο του μαστού ! Περισσότερα στη ιστοσελίδα  www.greecerace.gr

Επίσης τονίζεται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να τρέξει ή να βαδίσει κι αν βρίσκεται ή να ενταχθεί στην προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει, με πληροφορίες και εγγραφές στο 6994583137 .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.