Ο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας τίμησε τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό

Για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στο χώρο του στίβου, το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας τίμησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του νέου προπονητηρίου, στο Εθνικό Στάδιο Αλκαζάρ.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αγοραστό, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη «καθώς στο πρόσωπό του τα σωματεία και οι αθλητές στίβου έχουν βρει έναν πολύτιμο συμπαραστάτη, έναν άνθρωπο με όραμα για τον αθλητισμό, που έχει μετατρέψει σε έργα όλες τις επιθυμίες τους».
Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στο αθλητικό «στολίδι» της Λάρισας που είναι το νέο προπονητήριο, το οποίο προσφέρει ιδανικές συνθήκες άθλησης σε όλα τα παιδιά, τα οποία δείχνουν να απολαμβάνουν την προπόνηση. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επενδύει στον αθλητισμό, ανοίγει νέους δρόμους και γίνεται ένα με τους ανθρώπους που το υπηρετούν. Χάρη στη συνεργασία όλων και με την πολύτιμη οικονομική συνδρομή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καταφέραμε και μετατρέψαμε ένα παρατημένο χώρο, που αποτελούσε «περιβαλλοντική ρύπανση» σε όαση αθλητισμού. Και δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε δρομολογήσει την τοποθέτηση ηλεκτρονικού πίνακα, ο οποίος θα προβάλει τις διακρίσεις των αθλητών, γιατί η πρόθεσή μας είναι να διοργανώσουμε σημαντικούς αγώνες και ο πίνακας είναι απαραίτητος. Έχουμε πάψει να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς στο αθλητισμό και ανεβαίνουμε κάθε χρόνο επίπεδο και στο βάθρο του νικητή. Γι΄αυτό και στην επόμενη περίοδο έχουμε σχεδιάσει τη δημιουργία ενός κλειστού γηπέδου στίβου, που όμοιό του δεν υπάρχει στη χώρα. Σε αυτό το εγχείρημα, σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.