Ο Στάθης Μέμος επικεφαλής της αγωνιστικής κολύμβησης στον ΟΥΚ

Την ανασυγκρότηση των τμημάτων της αγωνιστικής κολύμβησης ενόψει και της αθλητικής χρονιάς που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΥΚ Βόλου, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας αναλαμβάνει ο Στάθης Μέμος.

Πρόκειται για τον γνωστό και καταξιωμένο όπως αναφέρει και η διοίκηση του ΟΥΚ Βόλου καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Κολύμβηση, έχοντας εργαστεί και παράγει έργο σε ΚΟ Καρπενησίου, ΝΟΒΑ και Νίκη Βόλου. Στο σύντομο βιογραφικό του Στάθη Μέμου σημειώνεται επίσης ότι τον διακρίνει η αγάπη και ο σεβασμός απέναντι στην κολύμβησης, οι πολύπλευρές γνώσεις του, το εργασιακό ήθος του αλλά και το αληθινό ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και εξέλιξη των κολυμβητών του, τόσο ως αθλητών όσο και ως ανεξάρτητων προσωπικοτήτων.

«Με προτεραιότητα την καλλιέργεια της προσωπικότητας αλλά και την αγωνιστική εξέλιξη, η ομάδα προπονητών του τμήματος με την καθοδήγηση του κου Μέμου, με νέα δυναμική, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου. Το ΔΣ και ο πρόεδρος της ομάδας εύχονται στο νέο προπονητή και τους αθλητές του επιτυχίες και υγεία  για την αθλητική χρονιά που ξεκινά» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.