Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε για την Αμερικανική Vogue και χαρακτηρίστηκε «Έλληνας Θεός» και «Κεραυνός της Ελλάδας»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πλέον ένας από τους πιο διάσημους τενίστες στον πλανήτη και ενόψει του US Open, του ζητήθηκε να φωτογραφηθεί και να μιλήσει στην αμερικανική έκδοση της Vogue.

Το πασίγνωστο περιοδικό “πλέκει” το εγκώμιο του Έλληνα αθλητή σε σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media, όπου και αναφέρει τα εξής: “Εκτός από το ότι είναι ο No3 τενίστας στον κόσμο, ο νεότερος παίκτης στο top10 του ATP και φέρει διάφορα αξιόλογα παρατσούκλια, όπως “Έλληνας Θεός” και “Κεραυνός της Ελλάδας”, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προφανώς, έχει βρει χρόνο για να ασχοληθεί και με διαφορετικά χόμπι, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας της δικής του γραμματοσειράς.

Για έναν επαγγελματία αθλητή του διαμετρήματός του, ο Τσιτσιπάς βρίσκει ακόμα χρόνο να καλλιεργήσει… εξωαθλητικά ταλέντα και διάφορα πάθη, παραμένοντας ανοιχτός στον κόσμο από το κλειστό κύκλωμα του αθλήματός του. «Νομίζω ότι η ανάπτυξη ξεκινά έξω από το γήπεδο τένις και μετά μπαίνει στο τένις μου».

Σχετική ανάρτηση έκανε όμως και ο ίδιος ο Τσιτσιπάς στο δικό του λογαριασμό στο instagram, όπου και σημειώνει: «Έχω ένα ρητό που πραγματικά πιστεύω, και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στο τένις μου, το οποίο πρέπει να ακολουθείται κάθε μέρα. Η στάση ζωής που έχω έξω από το τένις, είναι να ζεις την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία σου».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.