Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με σμόκιν δίπλα σε Φέντερερ, Ναδάλ, Μπιορν Μποργκ

«Θραύση» σε social media και διαδίκτυο έκανε η φωτογραφία του Στέφανου Τσιτσιπά μαζί με τους μεγάλους αστέρες του τένις ενόψει της έναρξης του Laver Cup.

Ο Έλληνας τενίστας φωτογραφήθηκε με όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Ευρώπης, που σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου στο τουρνουά επίδειξης της Γενεύης. Μαζί τους, φυσικά, και ένας θρύλος του παγκόσμιου τένις, ο Μπιορν Μποργκ, που έχει αναλάβει χρέη προπονητή της ευρωπαϊκής ομάδας και ο οποίος προχθές… διόρθωσε το ντύσιμο του Τσιτσιπά.

Οι παίκτες της Team Europe φόρεσαν τα σμόκιν τους και φωτογραφήθηκαν μαζί με το Κύπελλο της διοργάνωσης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην Team Europe μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκούτ (αναπληρωματικός). Στον αντίποδα, στην Team World αγωνίζονται οι Ίσνερ, Ράονιτς, Κύργιος, Σαποβάλοφ, Σοκ, Φριτζ, Τόμπσον (αναπληρωματικός), με προπονητή τους έναν άλλο θρύλο του τένις, τον Αμερικανό Τζον Μάκενρο.

Στη σημερινή, πρώτη ημέρα του Laver Cup αγωνίζεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στις 14:00 ώρα Ελλάδος ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Σαποβάλοφ. Στον δεύτερο αγώνα των μονών, που θα διαδεχθεί χρονικά τον πρώτο, ο Φονίνι θα αντιμετωπίσει τον Σοκ, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Φριτζ (20:00 ώρα Ελλάδος), στην πρώτη παρουσία και των δύο στον θεσμό. Το διπλό που θα κλείσει το πρόγραμμα της 1ης ημέρας θα βρει αντιμέτωπους τους Φέντερερ και Ζβέρεφ με τους Σαποβάλοφ και Σοκ.

Οι αγώνες μεταδίδονται από το Eurosport.