Ο Στοχ “τα ‘χωσε” στον Φερέιρα και μετά το … μετάνιωσε

Αιχμές εις βάρος του προπονητή του στον ΠΑΟΚ άφησε ο Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος λίγο αργότερα προέβη σε διευκρινιστική δήλωση λέγοντας πως δεν ήθελε προσβάλει κανέναν. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπειτα από καιρό χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ (όπου ομολογουμένως είχε καλή αγωνιστική παρουσία), λίγες ώρες αργότερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram δεν έκρυψε την δυσφορία του για τον Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο δεν ονομάτισε αλλά «φωτογράφισε».

«Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στοχ, ο οποίος μάλιστα απαντώντας και σε ερωτήσεις φίλων του ΠΑΟΚ, δεν έκρυψε την… ελπίδα για την παρουσία νέου προπονητή στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, προσπάθησε να επανορθώσει με διευκρινιστική δήλωση: «Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν πάντα να κοντρολάρονται. Για να ξεκαθαρίσω την προηγούμενη δήλωσή μου, αυτό που εννοώ είναι ότι έχω να προσφέρω πράγματα στον σύλλογο, στην ομάδα μου, στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Έχουμε κάποιους στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Ο Στοχ είχε να παίξει σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ από τις 15 Ιανουαρίου!

πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.