«Ο στόχος για τη Δήμητρα δεν αλλάζει»

 Μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου Παλαμά

Μόνο ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Δήμητρας Ευξεινούπολης για τη νίκη επί του Ατρόμητου Παλαμά την περασμένη Κυριακή, με τον στόχο πλέον να είναι να μην χρειάζεται τόση πολλή αγωνία μέχρι να έρθει κάποιο γκολ και κατά συνέπεια ένα θετικό αποτέλεσμα…

«Πρόκειται για σημαντική νίκη για την ομάδα μας αποδεικνύοντας ότι ξέρει να λειτουργεί και να εφαρμόζει στην πράξη κάποια πράγματα, που της δίνουν τη δυνατότητα να είναι πολύ καλή και οι παίκτες να κάνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο» είναι το σχόλιο του προπονητή της Δήμητρας, Στέλιου Αρσένου μετά τον αγώνα, εντοπίζοντας όμως κάποια σημεία που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ειδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμαστε αυτοί που έπρεπε, έστω και αν κάναμε κάποιες φάσεις απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με έμπειρους παίκτες και με αμυντικό προσανατολισμό. Εμείς καταφέραμε να τα πάμε καλά στην κυκλοφορία της μπάλας παρά τις δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο που ουσιαστικά το σπαταλήσαμε» τόνισε ο προπονητής της Δήμητρας, για να συμπληρώσει: «Στο δεύτερο μέρος όμως ήμαστε αυτοί που έπρεπε και ήρθε το γκολ όπως και το δοκάρι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και περιμένω πολλά περισσότερα, με βάση την πολλή δουλειά που έχουμε κάνει. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία και όλα θα πάνε καλά. Ο στόχος μας δεν αλλάζει και θέλουμε να συγκεντρώσουμε σε πρώτη φάση όσο πιο γρήγορα γίνεται τους βαθμούς που απαιτούνται για την παραμονή στην κατηγορία».

Για την ερχόμενη Κυριακή η Δήμητρα έχει μπροστά της ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρητικά είναι φαβορί για την επικράτηση, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Αταλάντης. Η ομάδα του νομού Φθιώτιδας μετρά μόνο ήττες έως τώρα (έχει 0/5) αλλά αυτό ίσως να την κάνει και πιο δύσκολο αντίπαλο για τους «πράσινους». Οπότε για να μην πέσουν θύμα έκπληξης, οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου πρέπει να παίξουν βάσει αυτών που περιμένει ο προπονητής τους.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.