Ο Θωμάς Γράφας νέος προπονητής του Αιγάλεω

Στη θέση του Λουκά Καραδήμου

Ο Ηλίας Φυντάνης ετοιμαζόταν για τη θέση του προπονητή του Αιγάλεω, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Λουκά Καραδήμο, ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε, αφού τελικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας συμφώνησε με το «Σίτι» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να πάρει μέρος στη μεσημεριανή προπόνηση, ενώ θα είναι στον πάγκο του «Σίτι» στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα, για την 9η αγωνιστική της Football League.

Το Αιγάλεω δεν είναι άγνωστο για τον Θωμά Γράφα αφού τη σεζόν 2009-10 είχε καθίσει για ένα μικρό διάστημα στο τιμόνι του Αιγάλεω, στη Β’ Εθνική. Έκτοτε έχει εργαστεί σε Κηφισιά, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Πόντου, ΑΕΛ, Πιερικό, ΑΟ Χανιά, Βέροια στη Super League, Σπάρτη και ΑΟ Τρίκαλα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της κατηγορίας έχουν ήδη γίνει οκτώ αλλαγές προπονητών, με τελευταίες αποχωρήσεις αυτές των Βασίλη Βούζα από την Καλαμάτα, του Σάκη Θεοδοσιάδη από την Βέροια και του Λουκά Καραδήμου από το Αιγάλεω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.