Ο Βόλος 45+ στο 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων στο βόλεϊ

Το ετήσιο μεγάλο ραντεβού για το 2019 πλησιάζει και η Ναύπακτος είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους βετεράνους αθλητές και αθλήτριες στο 15ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ, OLD STARS GAME Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 14 – 15 – 16 Ιουνίου 2019.
Το 15ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των αθλητών με το επίπεδο να είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι συμμετοχές είναι πραγματικά πολλές. Συνολικά συμμετέχουν 27 ομάδες με 350 αθλητές και αθλήτριες.
Από το μεσημέρι της Παρασκευής έως το βράδυ της Κυριακής η δράση θα είναι ασταμάτητη και οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τους πρώτους ομαδικούς τίτλους στην κατηγορία τους.
Παράλληλα οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πλήρη αγωνιστική δράση όλα τα μεγάλα ονόματα του πρόσφατου παρελθόντος.
Την πόλη του Βόλου θα εκπροσωπήσει επάξια για 9η συνεχόμενη χρονιά η ανδρική ομάδα βόλεϊ ΒΟΛΟΣ 45+. Η βολιώτικη ομάδα αποτελείται από τους αθλητές: Κουτσογιάννη Μαρίνο, Μίλτο Μιλτιάδη, Ιωνά Δημήτριο, Σουφλή Ανδρέα, Παΐλα Ευάγγελο, Μαραγκό Ισίδωρο, Λεώνη Πασχάλη, Κουκουγιάννη Σταύρο, Γκατζίνη Θεόδωρο, Ντελή Αντώνη και Κανδήλα Γεώργιο.
Στην κατηγορία 45 + λαμβάνουν μέρος οι ομάδες: Βόλος, Κύπρος, Σέρρες, Γιάννενα, Χανιά, Αγία Βαρβάρα, Αιξώνη

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.