Ο Βράνιες στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσίευσε το ethnos.gr, ο Ογκνιεν Βράνιες βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής (26/5) στην Αθήνα. Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Αντερλεχτ για την απόκτηση του Βράνιες. Αυτή περιλαμβάνει το μονοετή δανεισμό του παίκτη – με ή χωρίς οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο – με κάλυψη του μισού συμβολαίου. Μάλιστα, «κολλούσε» σε αυτό το κομμάτι, καθώς οι Βέλγοι δεν ήθελαν να επιβαρυνθούν.

Φαίνεται πάντως, ότι το θέμα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία. Ετσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον Βόσνιο αμυντικό, καθώς είχε θέσει χρονικό όριο για να κλείσει η μεταγραφή, ειδάλλως θα προχωρούσε σε άλλες λύσεις. Λογικά, την επιστροφή Βράνιες πρέπει να έχει εγκρίνει και ο Καρντόσο, που έχει εικόνα για το υλικό της ΑΕΚ.

Μόνο η επισημοποίηση

για τον Καρντόσο στην ΑΕΚ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ, όπως επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία. Η έγκυρη εφημερίδα A Bola αναφέρει πως ο 47χρονος τεχνικός είναι «στο δρόμο για την Ελλάδα» .
«Απομένει μόνο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, που αναμένεται τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της A Bola, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ήδη τον απόλυτο έλεγχο για το ρόστερ της ΑΕΚ, αναλύοντας εξονυχιστικά κάθε παίκτη και στην Ελλάδα θα τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Ναντ και τη Θέλτα», αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα.
Ένα άλλο έγκυρο πορτογαλικό Μέσο, η O’ Jogo, αναφέρει πως «… η ΑΕΚ είχε εξ αρχής στόχο την πρόσληψη ενός Πορτογάλου προπονητή, αλλά κατέληξε στον Μιγκέλ Καρντόσο».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.