Ο υφ. Αθλητισμού για τον εθελοντισμό και τα μέτρα ασφαλείας στο Ράλι Ακρόπολις

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμμετείχε σε σύσκεψη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, τον αρχηγό Μιχάλη Καραμαλάκη και στελέχη της ΕΛΑΣ, προκειμένου να καταρτισθεί ο σχεδιασμός των μέτρων ασφαλείας, τόσο κατά την τετραήμερη διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο Σύνταγμα και στις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας, όσο και κατά την διεξαγωγή των παράλληλων εκδηλώσεων (οδικής ασφάλειας, e-sports κλπ).

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ενημερώνει για το πρόγραμμα εθελοντισμού στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (9-12 Σεπτεμβρίου 2021), όπου άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής με απαραίτητη προϋπόθεση για τους εθελοντές, τον ολοκληρωμένο εμβολιασμό κατά της Covid-19 ή πρόσφατη βεβαίωση νόσησης.

«Γίνε εθελοντής στο EKO Acropolis Rally! Ζήσε την εμπειρία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ από την πλευρά της Οργάνωσης. Αν είσαι πάνω από 18 ετών, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο https://www.acropolisrally.gr/portal/el/ethelontes , για να συνεισφέρεις με την ενεργή παρουσία σου στην άρτια διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (9-12 Σεπτεμβρίου 2021). Απαραίτητη προϋπόθεση ο ολοκληρωμένος εμβολιασμός κατά του Covid-19 ή η πρόσφατη βεβαίωση νόσησης», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.