ΟΑ Μαγνησίας: Πρωταθλήματα τένις στον Βόλο

tennis ball in tennis court

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΦΟΑ οι  προκηρύξεις των διοργανώσεων τένις Ε3 open  Α/Κ 14 και U10 Green 42ης εβδομάδας που θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Egalite Club με διοργανωτή τον ΟΑ Μαγνησίας στον Βόλο, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης.

Tα δύο πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου στα γήπεδα της Νέας Ιωνίας (Δοξοπούλου 33) ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 17:00 της 19ης Οκτωβρίου. Για το πρωτάθλημα Α/Κ 14 οι αγώνες θα διεξαχθούν 2 νικηφόρα set των 6 games. Σε περίπτωση 1 -1 set match tie break των 10 πόντων. Η επιλογή των αθλητών για την κατάρτιση του ταμπλό θα γίνει με βάση την βαθμολογία της 24 ης εβδομάδας 2022 (2 εβδομάδες πριν την εβδομάδα της έναρξης των αγώνων). Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 αθλητές δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα και θα αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία που θα ορίζεται με ευθύνη της Ένωσης.

Για το U10 Green θα γίνει το Σάββατο ο πρώτος γύρος με σύστημα ομίλων round robin (όλοι με όλους) σε group 4 ή 3 ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις 5 αθλητών. H πρόκριση θα δίνεται στα 2 νικηφόρα mini-set των 4 games (ή 3 σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής) με ή χωρίς πλεονέκτημα (ανάλογα τη συμμετοχή). Στο 4-4 θα παιχθεί tie break 5 πόντων. Σε ισοπαλία 1-1 σετ θα παιχθεί (αντί για 3ο set ) tie break των 7 πόντων. Τη δεύτερη μέρα θα ισχύει 8αρι ταμπλό με σύστημα knockout. Εκεί θα ισχύουν 2 νικηφόρα mini-set των 4 games με πλεονέκτημα. Στο 4-4 θα παιχθεί tie break 5 πόντων. Σε ισοπαλία 1-1 σετ θα παιχθεί 3ο set των 4 games.

Οι κληρώσεις για τους αγώνες θα γίνουν στις 20 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στα γραφεία του διοργανωτή ομίλου από τον Επιδιαιτητή των αγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.