Οδηγίες από την ΕΠΣΘ για τον τελικό Κυπέλλου

Με το Κύπελλο που θα διεκδικήσουν το Σάββατο φωτογραφήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές του Αίαντα και του Ολυμπιακού Β., κ.κ. Σιαμέτης και Αμανατίδης, και οι ποδοσφαιριστές Αραπίτσας και Ρόκας. Μαζί τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Λασκαράκης.

Ανακοίνωση με οδηγίες για τον 48ο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή. Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρoς κ. Περικλής Λασκαράκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Θεσσαλίας καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, και ώρα 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου για τον Τελικό Κυπέλλου 2018-2019 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΑΙΑΝΤΑ ΣΟΥΡΠΗΣ.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου (Πύλη Parking) κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι από τις 14:00 στην πάνω είσοδο της 2ης πεζογέφυρας θα λειτουργήσει εκδοτήριο για τους φιλάθλους.

Η είσοδος για τις γυναίκες είναι ΔΩΡΕΑΝ καθώς και για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από κηδεμόνα (εξαιρούνται οι θέσεις των επισήμων)

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.