Όγδοη η Εθνική Πόλο Γυναικών, ήττα από τον Καναδά

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Η εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών έκλεισε με άσχημη εμφάνιση την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα, γνώρισε την ήττα από τον Καναδά με 14-12 στα πέναλτι (καν. αγ. 10-10) καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Απέναντι σε ένα εθνικό συγκρότημα, που θα βρει στον δρόμο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα τον Φεβρουάριο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκτός κι αν αυτή έρθει ένα μήνα νωρίτερα από το ευρωπαϊκό στο Ισραήλ, η εθνική ομάδα ήταν κακή.

Κάτι που παραδέχθηκε και η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, καθώς βρέθηκε να κυνηγά διαφορές τριών γκολ (4-1, 9-6 και 10-7). Στα λίγα θετικά η αντίδραση στα τελευταία λεπτά, όταν με τρία διαδοχικά γκολ ισοφάρισε 10-10, στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλτι, με τον Καναδά να φθάνει στο 4-2 και στην τελική επικράτηση με 14-12.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-5, 9-6, 10-10.

Τα πέναλτι: 4-2

Καναδάς (Νταβίντ Παραντέλο): Γκαουντρό, Μιμίντες, Κρεβιέ 3, Ράιτ 4, Γκεβρεμό, Μακντάουελ, Μπάκοτς 2, Λεμάι-Λαβόι, ΜαΚίλβι 1, Μπράουν 2, Πόουλ 1, Λα Ρος 1, Τζάφε.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Ελληνιάδη 2, Σιούτη, Τριχά, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Mε πληροφορίες από gazzetta.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.