Οι 23 παίκτες της Νίκης στην Πορταριά και οι δύο ενδεκάδες του διπλού (photos)

Στην πρώτη προπόνηση της Νίκης στην Πορταριά τη Δευτέρα, την οποία παρακολούθησαν ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο Βασίλης Βενέτης, έδωσαν το παρών 23 παίκτες, με τον Στάικο Βεργέτη να ζητά ταχύτητα από τους παίκτες του στην εναλλαγή της μπάλας. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Περιστερίδης, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Τσιμπούκας, Μπαλάφας, Φλώρος, Θεοδωρόπουλος, Σαλαμούρας, Μπιτσάκος, Τσιώλης, Ιμπάνιεζ, Κρουθ, Χρόνης, Κάρδαρης, Κοπιτσής, Αλιατίδης, Κουκουτής, Μπόσιο, Μέτσε, Μαυροζούμης, Οικονομίκος, Ντομίνγκεθ, Γκονζάλες.

Οι ποδοσφαιριστές στο τέλος της προπόνησης έπαιξαν διπλό κι όχι σε όλο το γήπεδο, αλλά στη μία πλευρά υπήρχαν τρία μικροσκοπικά τέρματα, όπου θα μπορούσε να σκοράρει η μία ομάδα και στην άλλη φυσικά κανονική εστία.

Η μία ενδεκάδα (οι μπλε) αποτελούνταν από τους Παπαδόπουλο (τερματοφύλακας), Φλώρο (δεξί μπακ), Μπαλάφα, Τσιμπούκα (στόπερ), Θεοδωρόπουλο (αριστερό μπακ), Μπιτσάκο, Ιμπάνιεζ, Σαλαμούρα (τρεις κεντρικοί μέσοι), Κρουθ (δεξί εξτρέμ), Τσιώλη (αριστερό εξτρέμ) και Χρόνη (φορ) και η δεύτερη (οι πορτοκαλί) από τους Αποστολίδη στο τέρμα, Κάρδαρη (δεξί μπακ), Κουκουτή (αριστερό μπακ), Αλιατίδη, Κοπιτσή (στόπερ), Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Μπόσιο (οι χαφ του άξονα), Μαυροζούμη (αριστερά), Οικονομίκο (δεξιά) και Γκονζάλες (φορ).

Σίγουρα δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα από ένα προπονητικό διπλό σε λίγο παραπάνω από το μισό του γηπέδου, αλλά πρέπει να αναφέρουμε σε σχέση με τους νεαρούς ότι Οικονομίκος και Θεοδωρόπουλος άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.