Οι αλλαγές έδωσαν την πρόκριση στον Θησέα, 0-3 τον Μαγνησιακό

Μονομαχία Μπόρα-Ίμπρα στο ματς Μαγνησιακός-Θησέας

 Ο Θησέας δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος με τον Μαγνησιακό, αλλά στην επανάληψη δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή, ο Σιώμος, που σκόραρε δύο φορές, και ο Βουρδάκης, που έβαλε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ, ήταν οι βασικοί «υπεύθυνοι» για το τελικό 0-3 υπέρ της ομάδα της Αγριάς και την πρόκρισή της στους 16 του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη κι αφού πρώτα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες (ο Μιχαλόπουλος απογειώθηκε στο αριστερό παραθυράκι σε σουτ του Ζαχαράκη εκτός περιοχής στο 52′ και μετά από λίγα λεπτά απέκρουσε δύο φορές σε ίδια φάση, στην οποία ο Σιώμος είχε και δοκάρι σε τριπλή ευκαιρία για τον Θησέα), τελικά άνοιξαν το σκορ στο 71’. Ο Σιώμος έβγαλε με τακουνάκι τον Βουρδάκη τετ-α-τετ κι αυτός έγραψε το 0-1.

Τα δύο επόμενα γκολ του Θησέα μπήκαν με τους νικητές να έχουν αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαχαράκης, που είχε δεχθεί την πρώτη για διαμαρτυρία. Ο μεσοεπιθετικός των πρασίνων αντί να βγει για αλλαγή από τη γραμμή που ήταν απέναντι από τους πάγκους, έκανε αντίθετη κίνηση και μάλιστα έβγαλε τις καλαμίδες κοντά στο ημικύκλιο του κέντρου, με τον διαιτητή Τσίντζα να τον παρατηρεί για δεύτερη φορά.

Πάντως, ο Θησέας αύξησε τον δείκτη του σκορ. Στο 80’ ο Σιώμος μετά την κεφαλιά-πάσα του Χατζησταμάτη έπειτα από κόρνερ του Οικονόμου σημείωσε το 0-2 και στο 84’ ο ίδιος πέτυχε εντυπωσιακό γκολ ερχόμενος από πίσω και εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Βουρδάκη από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι με πλασέ.

O Θησέας είχε μπροστά από τον τερματοφύλακα Κουτσιρίμπα αμυντική τριάδα τους Μπόρα, Γκάγκα, Ρακή, στον άξονα του κέντρου τους Οικονόμο, Χατζησταμάτη και Τσιανάκα  όλη την πλευρά έπαιζαν οι Σιγαλάκος (δεξιά) και Λίτσιος (αριστερά), ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Ζαχαράκης και Βλάχος. Ο Σιώμος μπήκε στο 46’ στη θέση του Σιγαλάκου, ο Βουρδάκης στο 58’ στη θέση του Λίτσου και από το 80’ και μετά πέρασαν στο γήπεδο και οι Δημητριάδης στη θέση του Χατζησταμάτη, Δουλάς στη θέση του Βλάχου και Βαν ντε Γουΐχε στη θέση του Μπόρα.

O Θησέας είχε μπροστά από τον τερματοφύλακα Κουτσιρίμπα αμυντική τριάδα τους Μπόρα, Γκάγκα, Ρακή, στον άξονα του κέντρου τους Οικονόμου, Χατζησταμάτη και Τσιανάκα  όλη την πλευρά έπαιζαν οι Σιγαλάκος (δεξιά) και Λίτσιος (αριστερά), ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Ζαχαράκης και Βλάχος. Ο Σιώμος μπήκε στο 46’ στη θέση του Σιγαλάκου, ο Βουρδάκης στο 58’ στη θέση του Λίτσου και από το 80’ και μετά πέρασαν στο γήπεδο και οι Δημητριάδης στη θέση του Χατζησταμάτη, Δουλάς στη θέση του Βλάχου και Βαν ντε Γουΐχε στη θέση του Μπόρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.