Οι ανακοινώσεις και η αναδιάρθρωση για τη Νίκη

Με βάση και τη θέληση των μελών της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται όλα τα θέματα, προκειμένου το ρόστερ να έχει σχηματιστεί σε έναν μεγάλο βαθμό για την έναρξη της προετοιμασίας, η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να φέρει ανακοινώσεις για τη Νίκη Βόλου που αφορούν όλα τα ζητήματα.

Ήδη στον Βόλο βρίσκεται ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου να ρυθμίζει με τους συνεργάτες του τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να αρχίσει η έκδοση ανακοινώσεων από πλευράς «κυανόλευκων». Από τη μία υπάρχουν οι νέες προσθήκες (που πάντα ελκύουν περισσότερο το φίλαθλο κοινό μιας ομάδας), όπως και οι ανακοινώσεις για ανανεώσεις συνεργασιών αλλά και για αποχωρήσεις.

Υπάρχουν όμως θέματα που εξαρτώνται όσον αφορά τον σχηματισμό του ρόστερ και από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Μπορεί τα μηνύματα για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας να είναι σαφώς υπέρ της Νίκης, ωστόσο υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες, όπως η προκήρυξη του πρωταθλήματος που πρέπει να γίνουν γνωστές για να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Για παράδειγμα ο αριθμός των ξένων που θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει η κάθε ομάδα τη νέα χρονιά δεν έχει οριστικοποιηθεί (Κρουθ και Ροχάνο αναμένεται πάντως να συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτούς), κάτι που δεν επιτρέπει και την οριστική υπογραφή συμβολαίων με παίκτες για τους οποίους υπάρχει θέληση για συνεργασία. Άλλωστε και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου είχε τονίσει στην ενημερωτική εκδήλωση για τους εν δυνάμει μετόχους ότι όλο αυτό το σκηνικό έχει γίνει κουραστικό,, ωστόσο είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσει και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.