Οι αποφάσεις της σημερινής τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λιγκ

Η επίσημη ενημέρωση της Σούπερ Λιγκ για όσα τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, έγινε από τη διοργανώτρια Αρχή, στεκόμενη και στο θέμα των τηλεοπτικών συμβολαίων, που όπως τόνισε πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, επικυρώθηκε ομόφωνα (με συγκεκριμένες επιφυλάξεις των ΠΑΕ Ξάνθη και Πανιώνιος) η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

Ενόψει της αβεβαιότητας που αυτή τη στιγμή υφίσταται σε σχέση με την τηλεοπτική στέγη για πολλές ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού, το ΔΣ της Super League αποφάσισε να εκδηλώσει προς κάθε κατεύθυνση τη βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα.

Ενημερώθηκε το ΔΣ για τη συνάντηση της επιτροπής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού περί επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο κενό έπεσε το αίτημα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην Super League, προκειμένου να ζητηθεί εκτάκτως σύγκλιση γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ για να στελεχωθεί άμεσα η Επιτροπή Εφέσεων, τα μέλη της οποίας έχουν παραιτηθεί.

Υπέρ του αιτήματος των «ερυθρολεύκων» ψήφισαν ο Άρης, η ΑΕΛ, ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ ενώ λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο η πλειοψηφία δεν τάχθηκε στο πλευρό τους και έτσι η στελέχωση της Εφέσεων θα γίνει στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, στις 9 Οκτωβρίου.