Οι αποστολές Ολυμπιακού Βόλου και Ιάλυσου για το κυριακάτικο ματς

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να κάνει δυναμικό come back με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του και να πετύχει τις δύο πρώτες συνεχόμενες νίκες του μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, φτάνοντας τους εννιά βαθμούς. Πλέον οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν τον ενθουσιασμό και την πίστη στις δυνατότητες βάσει και της σπουδαίας εμφάνισης στην Καλαμάτα, που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο διπλό, υποδέχονται την Κυριακή στις 14.00 στο γήπεδο της Νεάπολης τον Ιάλυσο για την 7η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα της Ρόδου έχει πέντε βαθμούς με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι βρίσκονται με εννιά πόντους στο μείον δύο από την κορυφή. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Δεινόπαπας, Ράντι και Σκοπελίτης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε για την αποστολή 23 ποδοσφαιριστές και την Κυριακή θα κόψει πέντε. Την αποστολή αποτελούν οι: Ενγκομπά, Κλεμέντε, Τζέφερσον, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γιδόπουλος, Γραικός, Καρακώστας, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μακρυωνίτης, Μπακουλάτι, Μπαρούτας, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Πριόνας, Ρόκας, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ράντι, Σκοπελίτης, Δεινόπαπας, Πάσχος, Μαρούδας, ο τρίτος τερματοφύλακας Ζάχος και ο νεαρός Φουτσίνι.

Η αποστολή του Ιάλυσου

Σε ό,τι αφορά τον Ιάλυσο, στην αποστολή βρίσκεται ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί. Εκτός έμειναν οι Μπαρέτας, Φράγκος και
Πατηνιώτης. Αναλυτικά την 18μελη αποστολή αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Τριποτσέρης, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος Κ., Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μαρτσάκης, Σερτζίνιο, Χατζηδήμπας, Χειμωνέττος Α., Τερζίου, Πεταυράκης, Τζελάι, Αυγενικού, Κουγιός και Πετράκης.

To πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ:

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Τρίκαλα – Βέροια 2-1

Κυριακή 10 Νεομβρίου

14:00 Ολυμπιακός Βόλου – Ιάλυσος

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)

15:00 Αιγάλεω – Ιωνικός

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

15:00 Διαγόρας – Νίκη Βόλου

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

15:00 Θεσπρωτός – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

15:00 Ο.Φ. Ιεράπετρας – Καβάλα

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

15:00 Τρίγλια – Καλαμάτα

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.