Οι αποστολές του ΝΠΣ Βόλος και του Παναιτωλικού για το σαββατιάτικο ματς

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για τη σαββατιάτικη (5.15 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στην οποία οι κυανέρυθροι θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών και να επανέλθουν στις επιτυχίες σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια.
Οι 19 εκλεκτοί του Φεράντο είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσίκα, Μαξ, Τσοκάνης, Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ, Μάντζης, Ζοάο, Τόρρες, Λύρατζης, Φεράρρι, Ηλιόπουλος, Τσαούσης και Μυστακίδης.

Ο Χουάν Φεράντο δε θα έχει τρεις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Τον Μπασόνγκ και τον Ατιγιάτ Αλάχ, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται, αλλά και τον Μήτογλου.

Δύο αλλά σημαντικές απουσίες θα έχει ο Παναιτωλικός. Εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου είναι ο τιμωρημένος Μοράρ, καθώς και ο τραυματίας Μαλής. Στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο συμμετέχουν οι: Γιαννακόπουλος, Κνετ, Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Μπάλμπι, Ντίας, Ντουάρτε, Ντάλσιο, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Ρομάν, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Φυτόπουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.