Οι αθλήτριες του ΓΣ Σκιάθου αποχαιρετούν τα θύματα της σχολικής ομάδας βόλεϊ της Αμμοχώστου

16 μέλη της θύματα του σεισμού που χτύπησε Τουρκία και Συρία

Μέρος αυτών που θρηνούν στα χαλάσματα των μεγάλων σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία αποτελούν και μέλη του Αθλητισμού, όπως και πολλά θύματα είχαν άμεση σχέση μ’ αυτόν. Οπότε τα κορίτσια του ΓΣ Σκιάθου, στα τμήματα υποδομής, αποχαιρετούν τα μέλη της σχολικής ομάδας βόλεϊ της Αμμοχώστου, με παιδιά, γονείς και καθηγητές να αφήνουν την τελευταία τους πνοή κάτω από τα χαλάσματα ξενοδοχείου…

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, τα άψυχα σώματα 16 ανθρώπων βρέθηκαν στα ερείπια του ξενοδοχείου Isias, όπου διέμενε η ομάδα των 39 ατόμων. Τα κορίτσια του ΓΣ Σκιάθου αποχαιρέτησαν τα θύματα κρατώντας λέξεις που σχημάτιζαν την πρόταση «μπορεί να φύγατε από τη ζωή, όμως η μνήμη σας και η αγάπη για το βόλεϊ παραμένουν στη γη».

Στην ιστοσελίδα του ΓΣ Σκιάθου φιλοξενείται και τοποθέτηση του προπονητή του τμήυματος βόλεϊ, Παναγιώτη Ξανθόπουλου που αναφέρει: «Ο Αθλητισμός διδάσκει ενσυναίσθηση. Μόλις 16 μήνες στο γήπεδο, μόλις οι πρώτοι τους αγώνες. Proud of you (μτφ περήφανος για σας)! Δεν με νοιάζει αν χάσετε όλους τους αγώνες, είστε ήδη νικητές»!

Από την πλευρά του, το ΔΣ του συλλόγου σημειώνει: «Είμαστε υπερήφανοι στο σύλλογο για όλα τα άτομα που τον απαρτίζουν… Διοικητικό συμβούλιο, προπονητές και αθλητές/αθλήτριες… Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από μία νίκη ή μία ήττα. Υπάρχει η ίδια η ζωή μας. Αιώνια τους η μνήμη λοιπόν στην ομάδα βόλεϊ της Αμμοχώστου. Θα ζείτε για πάντα στις καρδιές μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.