Oι Ε΄ Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών στον Βόλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Ε’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών στις 16/10/2022 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου, με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός από το 2017 και φιλοξενείται κάθε χρόνο από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας και τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου.

Οι Ε’ ΠΣΑΕΑ τέλεσαν υπό την αιγίδα της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Στους Αγώνες συμμετείχαν δώδεκα ΣΕΑΝ από όλη τη χώρα και συγκεκριμένα από Μαγνησία, Λάρισα, Καρδίτσα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Ανατ.Αττική, Δυτ. Αττική, Αθηνών, Αχαίας, Μεσσηνίας, Φωκίδας και Ιωαννίνων.

Οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι σκοπευτές ήταν στο πυροβόλο πιστόλι 0,22 σταθερού και κινητού στόχου, στο πυροβόλο πιστόλι 9 mm σταθερού και κινητού στόχου και στο αεροβόλο πιστόλι.

Νικητές στο πυροβόλο πιστόλι 0,22  ατομικό ήταν οι Καραδήμας Κων/νος  (ΣΕΑΝ Μαγνησίας),  Μπάτης Αθανάσιος (ΣΕΑΝ Μαγνησίας), Κοκκονίδης Δημήτριος (ΣΕΑΝ Μαγνησίας).

Νικήτρια ομάδα στο Ομαδικό πυροβόλο πιστόλι 0,22 ήταν αυτήτου ΣΕΑΝ Μαγνησίας.

Νικητές στο πυροβόλο πιστόλι 9 mm ατομική ήταν οι Φωκάς Μιχάλης (ΣΕΑΝ Λάρισας), Καραδήμας Κων/νος (ΣΕΑΝ Μαγνησίας), Μητρόπουλος Αριστομένης (ΣΕΑΝ Αθηνών).

Νικητές στο αεροβόλο πιστόλι ήταν οι Καρακώστας Παναγιώτης (ΣΕΑΝ Ανατ. Αττικής), Γκότζης Ιωάννης (ΣΕΑΝ Ανατ. Αττικής), Κιτσάκης Οδυσσέας (ΣΕΑΝ Ιωαννίνων).

Νικητές στο ομαδικό αεροβόλου πιστολιού αναδείχθηκε η ομάδα της Ανατ. Αττικής.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο ΑΔΦΒ και Δκτής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κορέλης και ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Σχης (ΑΣ) κ. Αλέξανδρος Λαμπράκης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ κ. Φίλλιπος Κωσταράς, ο Γεν. Γραμματέας της ΑΠΟΕΑ κ. Θρασύβουλος Λαδόπουλος και οι πρόεδροι των συμμετεχόντων ΣΕΑΝ από την χώρα.

Ο ΣΕΑΝ Μαγνησίας ευχαριστεί όλους τους ΣΕΑΝ της χώρας που συμμετείχαν, την ΣΚΟΕ και ΑΠΟΕΑ, τον Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου για την διοργάνωση υποστήριξη των Ε’ ΠΣΑΕΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.