Οι ενστάσεις για τη σχολή προπονητών μπάσκετ Γ’ Κατηγορίας

Από τη ΓΓΑ εκδόθηκε ανακοίνωση αναφορικά με τις ενστάσεις που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν για την απόρριψή τους από τη Σχολή Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας που θα γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Επιτροπή Διοίκησης της σχολής Καλαθοσφαίρισης Γ΄ Κατηγορίας σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ στη συνεδρίασή της η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16-10-2020 αποφάσισε ότι οι ενδιαφερόμενοι που απορρίπτονται μπορούν να κάνουν αίτηση ένστασης έως την Παρασκευή 6/11/2020 και να την αποστείλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο e-mail: [email protected]

Σας γνωρίζουμε ότι για να δείτε τους λογούς απόρριψης θα πρέπει ν’ ανατρέξετε στην απόφαση  ίδρυσης σχολής προπονητών στο ΦΕΚ  880/Β΄/17-3-2020 στα άρθρα 6 & 8 , η οποία είναι αναρτημένη στο side της ΓΓΑ «Αποφάσεις ίδρυσης σχόλης προπονητών αθλημάτων » A.3.55.

-H Η αίτηση ένστασης θα πρέπει να έχει υπογραφή και ημερομηνία στο τέλος.  Για οποιαδήποτε λανθασμένη ανάρτηση στον πίνακα, θα πρέπει να συμπληρωθεί το έντυπο ένστασης για την διόρθωση αυτής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.