Οι επόμενες κινήσεις στον Αλμυρό

Επτά ανανεώσεις συμφωνιών με παίκτες έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής ο ΓΣ Αλμυρού, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με την προσοχή παράλληλα να μοιράζεται και στις μεταγραφικές κινήσεις.

Εκεί είναι το κλειδί για τη συνέχεια του σχεδιασμού, με τον Παναγιώτη Νάνη ως προπονητή να στοχεύει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, αν και οι δυσκολίες σε κάποιες από αυτές είναι δεδομένες. Δύο παίκτες εξάλλου, όπως είχε αναφέρει και το «Magnesiasports» δοκιμάστηκαν στις τελευταίες προπονήσεις, οι Χασιώτης και Γκούτε, με τον πρώτο μάλιστα να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Ωστόσο το ενδιαφέρον για τον παίκτη και από άλλους συλλόγους, όπως η Νίκη Βόλου, βάζει εμπόδια στη μεταγραφή του από τη λαρισαϊκή Ακαδημία Αθλημάτων στην ομάδα του Αλμυρού.

Στο πλαίσιο της όλης προσπάθειας πάντως, η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Αλμυρού έχει απευθύνει ήδη δύο φορές κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ για να παρουσιάσει τις απόψεις της και τα σχέδιά της σε οικονομικό και τεχνικό επίπεδο. Σε γενικές γραμμές τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο η Διοικούσα Επιτροπή ελπίζει στη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση, προκειμένου η ομάδα να είναι οσο το δυνατόν πιο θωρακισμένη, καθώς είναι δεδομένες οι διαφορές ανάμεσα σε Γ’ Εθνική και Α1 ΕΣΚΑΘ…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.