Οι επόμενες κινήσεις της Νίκης

O Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Μαζικά φαίνεται ότι θα έρθουν στο προσκήνιο οι εξελίξεις στη Νίκη Βόλου, από τη στιγμή που ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες κινήσεις.

Φαίνεται ότι τα μέλη των «κυανόλευκων» ετοιμάζονται για πολλαπλές ανακοινώσεις, αρχής γενομένης για το θέμα του προπονητή, με την παραμονή του Στάικου Βεργέτη να μοιάζει το πιο λογικό σενάριο, όπως διαρρέεται τουλάχιστον από την πλευρά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Αυτό που έχει τονιστεί πάντως είναι ότι ο Στάικος Βεργέτης, ως επαγγελματίας, ήδη προετοιμάζεται για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από πλευράς Νίκης πάντως δεν σχολιάζεται το δημοσίευμα περί ενδιαφέρον κυπριακής ομάδας πρώτης κατηγορίας, για τον Στάικο Βεργέτη, αλλά όπως έχει επισημάνει εδώ και πολύ καιρό το «Μagnesiasports», ενδιαφέρον υπήρξε για τον Αρκάδα προπονητή και από άλλη ομάδα, και μάλιστα κατά τη διάρκεια της περιόδου της καραντίνας.

Στο ίδιο πλαίσιο φαίνεται ότι η Νίκη θα κινηθεί και στο θέμα των παικτών. Αρκετοί θα μείνουν, κάποιοι δεδομένα θα αποχωρήσουν, και οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί σε έναν σημαντικό βαθμό. Άλλωστε, το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί και στους ξένους που καλούνται να κάνουν τη διαφορά σε κάθε ομάδα, με περίπτωση επιθετικού να απασχολεί ιδιαίτερα. Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται άμεσα από την κατηγορία στην οποία θ’ αγωνίζεται η Νίκη, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη με βάση τη συζήτηση που έχει αναπτυχθεί για την περιβόητη αναδιάρθρωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.