Οι εξελίξεις στο μπάσκετ της Νίκης Βόλου «δείχνουν» τέλος εποχής…

Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη στις 6 Ιουνίου

Η Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει ο Ερασιτέχνης της Νίκης Βόλου στις 6 Ιουνίου έχει ως βασικό θέμα τον σχεδιασμό για το τμήμα μπάσκετ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, κάτι που κανείς μπορεί να μεταφράσει ως το τέλος της εποχής Διοικούσας Επιτροπής Τουτουντζόγλου στην «κυανόλευκη» καλαθοσφαίριση.

Αρχικά, η πρόσκληση του Ερασιτέχνη αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ «Η Νίκη» με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της

16/05/2021, συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη,, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 06/06/2022 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ώρα έναρξης την 17:00 μ.μ.

Θέματα ημερησίας διάταξης:

1.Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

2.Τροποποίηση καταστατικού-Εναρμόνιση με τον νόμο 4726/2020

  1. Σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 του τμήματος καλαθοσφαίρισης

ανδρών.

  1. Διάφορα θέματα.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΓΣΒ «Η Νίκη» μέχρι 30/05/2022 .

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 18:00 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους».

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η περίοδος του Μπάμπη Τουτουντζόγλου και των συνεργατών του στη Διοικούσα Επιτροπή παίρνει τέλος στο μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με τον Ερασιτέχνη να βρίσκει τη διάδοχη κατάσταση. Όπως έχει προαναφέρει εξάλλου το «Magnesiasports» μέλη όπως ο Δημήτρης Τσιόλκας σταματούν εδώ και τώρα τη συμμετοχή τους στην όλη προσπάθεια, ενώ ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου πέρα από την προσωπική στήριξη που μπορεί να παρέχει, θα έχει εξωδιοικητικό ρόλο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου η μεταφορά της όλης τεχνογνωσίας να γίνει ομαλά, ώστε σε όλα τα επίπεδα η Νίκη Βόλου να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική.

Όσον αφορά αυτήν τη διάδοχη κατάσταση, κάποιες πληροφορίες και φήμες που έχουν αναπτυχθεί έως τώρα «δείχνουν» προς συγκεκριμένα άτομα που φέρονται να έχουν δείξει και στο παρελθόν ενδιαφέρον για το μπάσκετ της Νίκης Βόλου, χωρίς ωστόσο έως τώρα να έχουν εμπλακεί διοικητικά και οικονομικά, συμπεριλαμβάνοντας και τα ονόματα κάποιων παλαιμάχων ή και παλαιών απλά παικτών της Νίκης Βόλου.

Φήμες ακόμη και για προπονητή έχουν κάνει την εμφάνισή τους, από τη στιγμή μάλιστα που οι πιθανότητες να μην συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Ανδρέας Μαύρος είναι υπαρκτές. Οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά και διοικητικά αναμένεται να είναι σημαντικές για το μπάσκετ της Νίκης Βόλου, με βασικότερο στόχο όλων αυτήν τη στιγμή να είναι η συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει ως βάση τη θέση στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.