Οι κορυφαίοι της Super League 2 για την περίοδο 2022-2023

Όπως τους ψήφισαν προπονητές και αρχηγοί ομάδων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων που συμμετείχαν στους δύο ομίλους και στο πρωτάθλημα της Super League 2 επέλεξαν τους κορυφαίους, τα ονόματα των οποίων ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Στον Α’ όμιλο στον οποίο συμμετείχε και η Νίκη Βόλου, MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο παίκτης του ΠΟΤ Ηρακλής Ντένζελ Γιουμπιτάνα, με τον 24χρονο Βέλγο μεσοεπιθετικό να κάνει τη διαφορά για το σύνολο του Σάκη Τσιώλη.

Από τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό από εκεί και πέρα προέρχονται ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος τερματοφύλακας. Έχοντας κατακτήσει την ίδια διάκριση και όντας στην  τεχνική ηγεσία της Βέροιας, ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε το… repeat και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής και της φετινής αγωνιστικής περιόδου ως προπονητής του Πανσερραϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε τον Πανσερραϊκό μόλις στα τέλη Νοεμβρίου του 2022, διαδεχόμενος τον νυν προπονητή της Νίκης Βόλου Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Μαζί του αναδείχθηκε και καλύτερος τερματοφύλακας αυτός της ομάδας του, ο Παναγιώτης Κατσίκας του Πανσερραϊκού.

Στον Β’ Όμιλο, repeat έχουμε στον καλύτερο τερματοφύλακα, αφού ο Δημήτρης Ταΐρης της Καλαμάτας κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. MVP του πρωταθλήματος στον Β’ όμιλο αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος της Καλλιθέας, ενώ καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Γιώργος Πετράκης της Κηφισιάς.

Τέλος, καλύτερος διαιτητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, που προέρχεται από την ένωση Ηπείρου. Από εκεί και πέρα, η Λίγκα έκανε γνωστό ότι το απόγευμα της Τετάρτης (31/05) στις Σέρρες θα τιμηθούν οι νικητές του βόρειου ομίλου στο περιθώριο της αναμέτρησης Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ Β’, όπου θα γίνει και η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στους γηπεδούχους, αλλά και ο Δημήτρης Ταΐρης, ο οποίος ζήτησε να βραβευθεί στην γενέτειρα πόλη του λόγω διαμονής της οικογένειάς του εκεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.