Οι ώρες χρήσης του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Φωτο αρχείου

Σύσκεψη, με την συμμετοχή του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, των μελών της Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου και των εκπροσώπων των αθλητικών συλλόγων και σωματείων που χρησιμοποιούν τους χώρους του, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και συζητήθηκαν θέματα κατανομής χρόνου χρήσης των διαθέσιμων χώρων, τόσο σε επίσημους αθλητές και συλλόγους, όσο και σε μεμονωμένους πολίτες που επιθυμούν να αθλούνται ερασιτεχνικά.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων για τον τρόπο λειτουργίας, που θα καθορίζεται λεπτομερώς σε κανονιστική απόφαση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις κάθε πλευράς, που σύντομα θα αναρτηθεί δημόσια για την ενημέρωση όλων».

Επίσης η απόφαση αναφέρει ότι στη διάθεση των αθλουμένων, μέσω επίσημων συλλόγων, θα βρίσκεται το κεντρικό στάδιο, καθημερινά από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ τη χειμερινή περίοδο και από τις 5 έως τις 9 μμ τη θερινή περίοδο, και αντίστοιχα για τους μεμονωμένους πολίτες που θέλουν να αθληθούν το βοηθητικό στάδιο, με το ίδιο ωράριο λειτουργίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.