Οι προπονητές που είχαν ακουστεί προ Αμανατίδη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Περικλή Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι την Παρασκευή, όταν τα στελέχη της ΠΑΕ δώσουν τη συνέντευξη Τύπου που έχουν προαναγγείλει, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού των «ερυθρόλευκων».

Προ Αμανατίδη πάντως, συγκεκριμένα ονόματα είχαν έρθει στο προσκήνιο, με την αρχική συμφωνία με τον Γιώργο Βαζάκα τότε να μην προχωράει, ενώ είχαν αναφερθεί και τα ονόματα των Μανώλη Παπαματθαιάκη και Δημήτρη Αρναούτη. Για τον Βαζάκα δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον ενώ είναι έτσι κι αλλιώς τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ ο Παπαματθαιάκης έχει αναλάβει καθήκοντα στον ΟΦ Ιεράπετρας. Από την άλλη ο Δημήτρης Αρναούτης αν και είχε συμφωνήσει ν’ αναλάβει τον Διαγόρα Ρόδου, τελικά φέρεται να είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους που τον ανάγκαζαν να μείνει στην Αθήνα, και ακύρωσε τη συμφωνία.

Βέβαια, οι φήμες περί Βολιώτη προπονητή δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κανένα όνομα από πλευράς ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.