Οι Σέλτικς, μείωσαν τη σειρά με τους Χιτ σε 3-2 και ελπίζουν στο όνειρο

Εντυπωσιακοί ήταν οι Σέλτικς στο Game 5 των τελικών της Ανατολής καθώς επικράτησαν με 110-97 των Χιτ στη Βοστώνη, μείωσαν τη σειρά σε 3-2 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που επανέρχεται από το 0-3. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής 150 ομάδες το έχουν προσπαθήσει και 150 ομάδες έχουν αποτύχει.

Η ομάδα της Βοστώνης δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της καθώς προηγήθηκε με 35-20 στην πρώτη περίοδο ενώ η διαφορά έφτασε και τους 24 πόντους (96-72) στην τέταρτη περίοδο. Πλέον οι «Κέλτες» θα τα δώσουν όλα στο Game 6 το Σάββατο (ξημερώματα Κυριακής για Ελλάδα) στο «Kaseya Center» του Μαϊάμι για να ισοφαρίσουν και να επανακτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας αφού το 7ο ματς, αν χρειαστεί, θα διεξαχθεί στη Βοστώνη.

Ο Ντέρικ Γουάιτ με 24 πόντους (6/8 τρίποντα) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς με τον Μάρκους Σμαρτ να προσθέτει 23 πόντους και τους Τζέισον Τέιτουμ (8 ριμπάουντ, 11 ασίστ) και Τζέιλεν Μπράουν να έχουν από 21 πόντους.

Για τους Χιτ, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον είχε 18 πόντους, ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 16 πόντους και ο Χέιγουντ Χάισμιθ 15 πόντους, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ έμεινε στους 14 πόντους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.