Οι σκέψεις του Ζήση Ντελόπουλου για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Δεν θέλησε να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε τον προηγούμενο χειμώνα στον ΓΣ Αλμυρού ο Ζήσης Ντελόπουλος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ποδοσφαιρικών τεκταινόμενων κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports», ο Ζήσης Ντελόπουλος μελετά τις επόμενες κινήσεις του, και στα σχέδιά του συμπεριλαμβάνεται ο Διαγόρας Στεφανοβικείου.

Από τον ΓΣ Αλμυρού αποχώρησε πάντως αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, αναλαμβάνοντας να στηρίξει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις και να την οδηγήσει στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε στον δεύτερο γύρο του τελευταίου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μπορεί να έσωσε την κατηγορία, ωστόσο για διάφορους λόγους που ο ίδιος έχει αναφέρει εξάλλου, προτίμησε να μη συνεχίσει την προσπάθεια, όμως ο Διαγόρας Στεφανοβικείου πάντα τον… ελκύει.

Είναι γνωστό ότι στο παρελθόν ο γνωστός επιχειρηματίας στήριξε την προσπάθεια του Διαγόρα, με τη διοίκηση της ομάδας να αναζητεί τουλάχιστον συμμάχους για τη νέα χρονιά. Έτσι οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές Πρασσά-Ντελόπουλου τις τελευταίες ημέρες, με τον δεύτερο να μελετά όλα τα ενδεχόμενα και να σκέφτεται να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκινά, σε ένα σημαντικό για τα δεδομένα της εποχής βαθμό τουλάχιστον. Αυτές οι επαφές συνεχίζονται, με τον Ζήση Ντελόπουλο να θέλει να παραμείνει ενεργός στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και με την επιστροφή του στα δρώμενα του Διαγόρα Στεφανοβικείου να του δίνει αυτήν τη δυνατότητα.

Ο ίδιος πάντως σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχει τονίσει σε άτομα του περιβάλλοντός του ότι θέλει να συμμετέχει πάντα σε κάτι υγιές. Η κατηγορία της ομάδας δεν έχει τον πρωτεύοντα ρόλο (αν και η Γ’ Εθνική είναι ένα καλό κριτήριο), έστω και αν η πιθανή κατάργηση της Football League δώσει περισσότερες ευκαιρίες στις ομάδες που συμμετέχουν στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.