Οι βετεράνοι της Νίκης αψήφησαν και τον… κορονοϊό! (φωτογραφίες)

Η χθεσινοβραδινή προσέλευση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου στην ταβέρνα «Καστέλι», ξεπέρασε κάθε προσδοκία παρά τον φόβο του… κορονοϊού!

Οι δισταγμοί της στιγμής πήγαν περίπατο, καθώς η αίθουσα γέμισε από πρόσωπα που όλοι ήθελαν να συναντήσουν, να θυμηθούν τις περασμένες ωραίες στιγμές, και φυσικά να διασκεδάσουν όπως αυτοί ξέρουν.

Το χιούμορ των Βετεράνων από την προσέλευσή τους ήταν ανεπανάληπτο,αφού ο καθένας λόγω κορονοϊού χαιρετούσε τους συμπαίκτες του εφευρίσκοντας νέους τρόπους χειραψίας!

Την μεγάλη έκπληξη της βραδιάς επιφύλαξε το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη.  Όπως τονίζουν στη σχετική διαδικτυακή ανάρτηση οι Βετεράνοι της Νίκης: «Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, και βέβαια για την διαπίστωση ότι όλοι μαζί προχωράμε χτίζοντας το μέλλον της Νίκης. Κρατάμε την υπόσχεση του προπονητή μας Βεργέτη, ο οποίος υποσχέθηκε να ξαναβρεθούμε την επόμενη εβδομάδα στον ίδιο χώρο οι Βετεράνοι ,η Π.Α.Ε.και οι ποδοσφαιριστές φέρνοντας το διπλό από τον Ασπρόπυργο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.