Οκτώ κολυμβητές της Νίκης στο Εθνικό Πρωτάθλημα

Η κολύμβηση της Νίκης συμμετέχει στο ενοποιημένο εθνικό πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών που διεξάγεται σε δύο κολυμβητήρια ΟΑΚΑ(Αθήνα) και Ποσειδώνιο (Θεσσαλονίκη)  και ολοκληρώνεται αύριο 6 Αυγούστου.

Συνολικά συμμετέχουν 486 κολυμβητές/τριες από 73 σωματεία, από τους οποίους οι 337 στην Αθήνα (50 σωματεία) και οι υπόλοιποι 149 (23 σωματεία) στη Θεσσαλονίκη.

Η Νίκη Βόλου ορισθεί να αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ και σε αυτούς τους αγώνες έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι οδηγίες που έχουν εκδοθεί από την ΚΟΕ. Με την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων στα δύο κολυμβητήρια θα εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες.

Η Νίκη Βόλου συμμετέχει με αποστολή οκτώ αθλητών-τριών που αν και ηλικιακά είναι σε μικρότερες κατηγορίες έχουν πιάσει τα όρια open και θα αγωνιστούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα κολύμβησης της χρονιάς.

Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι: Λάιος Θοδωρής, Αναστασάκης Δημήτρης, Κοντοβάς Γιάννης, Μιαρίτης Αλέξανδρος, Μητσόπουλος Παναγιώτης, Χατζηεφραιμίδου Μαρία, Ιωαννίδη Ευτυχία, Διαμαντοπούλου Κέλλυ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.