Οκτώ μετάλλια για τον Νικόμαχο στο 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα Β. Ελλάδος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις κλείνει το 2018 για τον Νικόμαχο Βόλου. Ο σύλλογος στο 3ο Προκριματικό πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που έγινε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στις 14-15-16 Δεκεμβρίου, κατέκτησε 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 110 σύλλογοι της Βορείου Ελλάδος και περίπου 1200 αθλητές.

Οι αθλητές του συλλόγου είχαν δυνατότητα και για περισσότερες και καλύτερες διακρίσεις, αλλά μικρά λάθη δεν τους το επέτρεψαν. Η όλη παρουσία ήταν ικανοποιητική και ήδη ξεκινά η προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζαχαράκη Μαριτίνα, η οποία θα είναι και στην επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδος για το έτος 2019, αφού τερμάτισε βαθμολογικά πρώτη στην κατηγορία της. Επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και θα είναι επίσης στην Επίλεκτη ομάδα η Καπλάνη Μαρία και ο Χλίτσιος Αργυρής. Όλοι τους είχαν μια καταπληκτική χρονιά και είναι άξιοι του αποτελέσματος που απολαμβάνουν.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βαϊνάς Κωνσταντίνος και θα είναι και αυτός στα κλιμάκια Βορείου Ελλάδος για το 2019. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Κρητικού Ελένη, η Ψαρογιάννη Ελένη, η Πέτση Νάσια και ο Κουκολέτσος Δημήτρης. Όλοι τους αγωνίστηκαν πολύ καλά και μπορούσαν και καλύτερα, αν πρόσεχαν σε μερικές λεπτομέρειες. Έτσι όπως φαίνεται, το μέλλον τους ανήκει και είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Επίσης αγωνίστηκαν οι Φραδέλος Χρήστος, Τόρης Ευάγγελος, Καραπάνος Ελευθέριος, Καρμάλης Άγγελος, Γκιοκολάι Γιώργος, Μαλτέζου Χριστίνα, Γκογκινούδη Παρασκευή, Ευαγγελινός Ευάγγελος, χωρίς να καταφέρουν να κάνουν μια διάκριση.

Στα κλιμάκια για το 2019 θα είναι πέντε συνολικά αθλητές του Νικόμαχου, αφού θα βρίσκεται σ’ αυτά και ο Χρηστάκης Χρυσοβαλάντης, ο οποίος τερμάτισε πρώτος σε βαθμολογία στην κατηγορία του, ενώ προπονητής για το 2019 θα είναι ο Τόρης Δημήτριος.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλη την ομάδα για τις επιτυχίες και εύχεται σε όλους κκαλές γιορτές με υγεία και ηρεμία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.