Αίσιο τέλος στο θέμα της τιμής εισιτηρίου για τους Νικιώτες

Όλα δείχνουν, αν και απομένει η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου που θα το επιβεβαιώσει, ότι τελικά η τιμή του εισιτηρίου που θα πληρώσουν οι Νικιώτες οπαδοί για την είσοδο στο ντέρμπι, θα είναι δέκα ευρώ, όπως αποφάσισε η διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Έτσι λοιπόν δίνεται λύση στο θέμα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου να μένουν πιστοί στην προφορική συμφωνία που υπήρξε από το ματς του πρώτου γύρου.

Όσον αφορά επιμέρους ζητήματα, αν ισχύσει, ό,τι και στο ματς της 4ης Νοεμβρίου με τη Νίκη γηπεδούχο, θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τους οπαδούς και των δύο ομάδων σε διάφορα σημεία της πόλης, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός  για τον κόσμο των φιλοξενουμένων.

Στα αγωνιστικά νέα της Νίκης, το πρωί της Τετάρτης υπήρξε προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο Ράτκο Ντόστανιτς κι οι συνεργάτες του ήταν ξανά στην ευχάριστη θέση να δουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους να προπονούνται κανονικά. Βέβαια, δεδομένα εκτός αγωνιστικών πλάνων, ενόψει Κυριακής, είναι ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος την περασμένη Κυριακή αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να σταματήσει το σερί του στο πρωτάθλημα, όπου είχε το απόλυτο των συμμετοχών, ξεκινώντας σε όλα τα παιχνίδια, και τα 18, ως βασικός, ενώ μόνο στα τρία απ’ αυτά έγινε αλλαγή.

Παρόλα αυτά, στη Νίκη δεν τρομάζουν με το γεγονός πως ένας εκ των “στυλοβατών” της ομάδας θα απουσιάσει, καθώς στη θέση του υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η χρησιμοποίηση του έμπειρου διδύμου Τσεμπερίδη-Ρόβα για τις δύο θέσεις των ανασταλτικών χαφ. Για τα υπόλοιπα κομμάτια της ενδεκάδας, ο κ. Ντόστανιτς υπολογίζει σε περισσότερους από 11 ποδοσφαιριστές, δείχνοντας σε όλους εμπιστοσύνη, αν και δεν αναμένονται πολλές αλλαγές εκτός από την επιστροφή των Καρτσαμπά και Βουκομάνοβιτς στο αρχικό σχήμα, με τον πρώτο να ξεκουράζεται την περασμένη Κυριακή, περνώντας προς το τέλος ως αλλαγή, κάτι που συνέβη και τον Σέρβο, αλλά γιατί έπρεπε να προφυλαχθεί από μία τέταρτη κίτρινη κάρτα.

Στη Νίκη γνωρίζουν ότι το βολιώτικο ντέρμπι είναι το πιο καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θεωρούν ότι δεν είναι ένα, αλλά επτά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, (αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα κερδηθεί στα χαρτιά), για να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της, που είναι η άνοδος. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Κώστα Καζανίδη στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Blue Heart, όπου τόνισε: «Δεν είναι μόνο το ντέρμπι, είναι κι άλλα έξι παιχνίδια. Αυτή η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και ομάδες τεχνικές, όπως η Νίκη, αλλά και ο Ολυμπιακός, δεν μπορούν να δείξουν τις αρετές τους σε γήπεδα-χωράφια, γιατί τα περισσότερα είναι χωράφια. Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα το να μπορέσουμε να περάσουμε επιτυχώς την Κυριακή από το ντέρμπι σημαίνει ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο απλά για μας. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπάρχουν κι άλλα έξι παιχνίδια μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, που πρέπει κι αυτά να τα κερδίσουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.