Όλα για όλα στη Στοκχόλμη για πρόκριση η Εθνική

Αναζητώντας το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σουηδία

Τη μητέρα των μαχών στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 δίνει απόψε η Εθνική ομάδα (12/10, 21:45), αντιμετωπίζοντας στη Στοκχόλμη τη Σουηδία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου, αν και για τις δύο ομάδες θα είναι ο έκτος αγώνας.

Οι Σκανδιναβοί έχουν 12 βαθμούς και είναι δεύτεροι, ενώ η Ελλάδα ακολουθεί με 9 κι έχει νικήσει (2-1) τους Σουηδούς στο ΟΑΚΑ, οπότε χρειάζεται νίκη για να φτάσει την αντίπαλό της.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου (με κάρτες) Τζαβέλλα, αλλά θα έχει τους υπόλοιπους παίκτες διαθέσιμους.

«Πάμε για να πάρουμε τη νίκη, καθώς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Θέλουμε να παίζουμε με τον τρόπο που έχουμε σχεδιάσει», είπε ο Ολλανδός στη συνέντευξη Τύπου.

«Τα παιδιά προσπαθούν να παίξουν με αυτά τα στοιχεία που θέλουμε να τους μεταδώσουμε. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα πάμε να παίξουμε, όπως στο πρώτο παιχνίδι τον Σεπτέμβριο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας Γιάνε Άντερσον δεν θέλησε να… κρυφτεί: «Θα υπάρξουν δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα απέναντι στο Κόσοβο (3-0). Ο Λίντελοφ επιστρέφει και θα παίξει αντί του Νίλσον στο πλευρό του Ντάνιελσον ενώ ο Κουάισον θα παίξει αντί του Κουλουσέφκι που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.