Όλα πήγαν στραβά για τον ΝΠΣ Βόλος, κοιτά πλέον τον ΠΑΟΚ

Χωρίς να δείξει ουσιαστικά αντίσταση, ο ΝΠΣ Βόλος γνώρισε στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 1-3, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους.

«Αυτό που με ανησύχησε είναι ότι μπήκαμε με φόβο και χωρίς όρεξη να κερδίσουμε. Κάναμε λάθη. Παιδικά λάθη. Είχαμε μία άλλη ιδέα παιχνιδιού. Σε τέτοιο ανταγωνιστικό ρυθμό, δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Αλμπέρτο Γκαγέγο, που επικεντρώνεται πλέον στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ (αντιμετωπίζει σήμερα τη Λαμία εκτός έδρας), ενώ καλείται να διορθώσει την κατάσταση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που ήταν πραγματικά κακή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αουγκούστο Μαξ, που δηλώθηκε να εκτίσει ποινή λόγω καρτών τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και στην εντός έδρας αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία. Είναι δεδομένο ότι η δουλειά έχει ήδη αρχίσει στις τάξεις του ΝΠΣ Βόλος για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα θέλει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία από τη στιγμή που η αναμέτρηση έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.